top of page

Subsidie mogelijkheden

Als coach en consultant wil ik je graag wijzen op twee subsidiemogelijkheden die beschikbaar zijn voor jou als ondernemer: de Startversneller en de Groeiversneller, beide aangeboden door Oost NL.

Deze subsidies kunnen jou waardevolle ondersteuning bieden bij het ontwikkelen en laten groeien van jouw onderneming. Hieronder geef ik je meer informatie over de voorwaarden en hoe je deze subsidies kunt aanvragen:

STARTVERSNELLER (subsidie voor coaching)

Als startende ondernemer in de provincies Gelderland en Overijssel kom jij in aanmerking voor de Startversneller. Deze subsidie is bedoeld om jouw onderneming een kickstart te geven. Dit zijn de belangrijkste kenmerken:

  • Voorwaarden: Om in aanmerking te komen, dien je een startende ondernemer te zijn (maximaal 5 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) en gevestigd te zijn in Gelderland of Overijssel. Daarnaast is het belangrijk dat je een hulpvraag hebt voor de verdere ontwikkeling van jouw bedrijf.

  • Financiële ondersteuning: Je krijgt 80% van de kosten vergoed met een minimum van € 500,- en een maximum van € 1.000,- per voucher. Voorbeeld: de coachingstraject kost €1.250,-. Je krijgt €1.000,- vergoed en betaalt zelf €250,-.

  • Aanvraagprocedure: Je kunt de Startversneller aanvragen via de website van Oost NL, via de volgende link.
    Let op: hierbij is het belangrijk dat je mij als coach invult bij de vraag door wie je gecoacht wilt worden.

GROEIVERSNELLER (subsidie voor consulting)

Als onderneming in Gelderland met een groeiend bedrijf kun je profiteren van de Groeiversneller.

Deze subsidie biedt extra ondersteuning om jouw groei verder te stimuleren. Hier zijn de belangrijkste details:

  • Voorwaarden: Om in aanmerking te komen, moet je een gevestigde onderneming hebben in Gelderland, actief zijn in een van de geselecteerde sectoren en kunnen aantonen dat jouw bedrijf groeipotentieel heeft.

  • Financiële ondersteuning: Met de Groeiversneller ontvang je een subsidie tot 50% van de kosten van het traject, met een maximumbedrag van €10.000,-. Voorbeeld: als je voor €20.000,- aan kosten maakt krijg je €10.000,- vergoed vanuit Oost NL.

  • Aanvraagprocedure: Je kunt de Groeiversneller aanvragen via de website van Oost NL, via de volgende link.

Als je hier nog vragen over hebt bel of mail me gerust via mijn contactgegevens.

bottom of page