top of page

Ondernemerscoaching

In mijn coachingstraject integreer ik zowel persoonlijke als zakelijke thema's, omdat ze onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wat jij persoonlijk wilt bereiken, streef je na met je onderneming, en vice versa.

Tussen jouw huidige situatie en je gewenste situatie ligt een ruimte die we samen kunnen invullen. De essentiële vraag is altijd: waar wil je naartoe en, nog belangrijker, waarom? We beginnen met helderheid creëren over of je doel werkelijk is wat je in essentie wilt. Zodra we dat helder hebben, werken we stap voor stap naar het bereiken van dat doel.

Als ondernemerscoach fungeer ik als jouw spiegel door de juiste vragen te stellen, mijn kennis en ervaring te delen, en je nieuwe inzichten te geven waar je nog niet eerder aan had gedacht. Ik daag je uit om uit je comfortzone te stappen, omdat groei vaak buiten dit gebied plaatsvindt.

Daarnaast beschik ik over een uitgebreid netwerk waaruit je kunt putten, heb ik veel ondernemerservaring opgedaan, en ben ik actief bezig geweest met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik deel graag mijn kennis en ervaring om jouw groei verder te bevorderen. Als er beperkende overtuigingen zijn, help ik je om deze zichtbaar te maken, zodat je ze kunt overwinnen en verder kunt komen.

De coaching sessies zijn volledig op maat gemaakt. Samen bepalen we jouw hulpvraag met bijbehorende doelstellingen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we wekelijks twee uur afspreken, of maandelijks één uur.

Ben je er klaar voor om je kracht te ontdekken en je droomleven te realiseren? Aarzel dan niet en neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en actuele tarieven.

Gesubsidieerde coaching is mogelijk, zie volgende link voor meer info.

Ondernemerscoach Nijmegen
bottom of page